Доставка

Стоките, закупени през Уебсайта www.calientefashion.eu се доставят на Купувача чрез куриерска фирма Спиди АД./SPEEDY/

Стоките се изпращат към Купувача едва след като Продавачът е получил потвърждение за направената поръчка. След получаване на потвърждението от страна на Купувача, Поръчката се доставя както следва:

- За Поръчки, направени в работни дни – до 2 работни дни;

- Поръчки направени през уикенда и празнични дни се изпращат първия работен ден на куриера

Предлаганите начини на доставка са следните:

- Доставка до офис на куриерската фирма Speedy на стойност 7.00лв

- Доставка до адрес посочен от клиента на стойност 9.00лв

    Връщането се поема от купувача (до 14 дни от получаване на поръчката).Стойността на продукта се възстановява по посочена от клиента банкова сметка в срок от 2 работни дни от получаването на пратката обратно.

    Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 5 /пет/ дни. След изтичане на този срок, Продавачът има правото да анулира Поръчката, без да уведомява изрично Клиента. 

    За Поръчки направени до адрес, Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на Поръчката. В случай, че Клиентът не е намерен на посочения адрес, Продавачът запазва правото си да анулира Поръчката или да я остави в най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса, не по-дълго от 5 /пет/ дни, след което Поръчката се счита за анулирана, а стоката се връща на Продавача. В случай на непотърсена Поръчка, Продавачът си запазва правото да не изпълнява следващи поръчки на клиента!