Връщане на Продукт

 В рамките на 14 дни след получаването на поръчката Ви, можете да промените решението си и да върнете или замените продукта/продуктите, които сте закупили. За целта е необходимо да разпечатате и попълните Форма за връщане и замяна.

Правила за бързо и безпроблемно връщане:

1. Отидете в най-близкия до Вас офис на Спиди и ни изпратете обратно продукта, който желаете да върнете с попълнен формуляр за връщане.

2. След като получим и обработим пратката, ще Ви възстановим сумата по банков път, на посочения от Вас във формуляра IBAN в срок от 2 работни дни (считано от датата, на която сме получили пратката).

3. ВАЖНО: Връщането е за Ваша сметка, освен в случаите, в които се касае за дефект или изпратен различен от поръчания артикул/размер/цвят.

4. Връщане на стока във физически магазин не е възможно, ако поръчката е платена Онлайн с карта или ППП на куриера. В тези случаи възстановяването на сумата става САМО по банков път. 

ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Ако желаете замяна за друг артикул или размер, просто направете нова поръчка и ни върнете стоката, от която се отказвате. Стойността на върнатият продукт ще ви бъде възстановена по банков път.